07 juni 2024

Deel dit op:

Bouwinvest heeft namens het Bouwinvest Retail Fund de huurovereenkomst langjarig verlengd met zijn huurders The Sting en SoLow voor Hoofdstraat 107-115 in Apeldoorn. De vestigingen van respectievelijk de landelijke fashion retailer en non-food discounter zijn ca. 3.200m2 en 1.150m2 groot en liggen centraal in de belangrijkste hoofdwinkelstraat van Apeldoorn.

Op de locatie waar deze winkels in 2010 zijn gerealiseerd stond voorheen de ‘Domus Passage’ die dateerde uit de jaren 1960. Bij de herontwikkeling is gekozen voor historiserende nieuwbouw, omdat dit goed aansluit bij het straatbeeld ter plaatse. Bouwinvest kocht de winkels in 2013.

Het Retail Fund van Bouwinvest richt zich op de beste winkelsteden en drukste winkelstraten (Experience) en wijkwinkelcentra voor de dagelijkse boodschappen (Convenience). Het fonds heeft een omvang van € 1,1 miljard, kent een heldere investeringsvisie en heeft vier jaar op rij de MSCI award ontvangen voor best presterende specialist fund van Nederland. Daarnaast behoort het fonds op het gebied van duurzaamheid met vijf sterren in de Global Real Estate Benchmark (GRESB) al jaren tot de top 20 procent van de best presterende vastgoedfondsen wereldwijd.

Bouwinvest werd bij de verlenging geadviseerd door MVGM Property & Assetmanagement.

Nieuwsbrief